Snapchat'te Sizi Kimin Eklediği Nasıl Görülür?

Konu arkadaş eklemek olduğunda Snapchat çoğu sosyal platformdan farklı değildir. “Arkadaş ekle” seçeneği ile diğer kullanıcıları arayabilir, iletişim bilgileri, kullanıcı adı veya diğer çeşitli yöntemlerle ekleyebilirsiniz. Arkadaş listesi basit ve gezinmesi kolaydır. Ancak uygulama, sizi ekleyen tüm kullanıcıları görmenizi biraz zorlaştırıyor.

Snapchat'te Sizi Kimin Eklediği Nasıl Görülür?

Sizi kimin takip ettiğini anlamak yalnızca çevrimiçi gizliliğiniz için önemli değildir, aynı zamanda ilişkilerinizde içinizin rahat etmesi için de önemli olabilir.

Belirli kullanıcıların arkadaş listenizde olduğundan emin olmak istiyorsanız, bunu öğrenmek için çaba göstermeniz gerekir. Bu makale nasıl yapılacağını açıklayacaktır.

Bekleyen Arkadaşlık İsteklerini Kontrol Edin

Biri sizi Snapchat'e eklediğinde, 'Arkadaş ekle' menüsünde bekleyen bir arkadaşlık isteği görürsünüz. Bu aynı zamanda sizi Snapchat'e kimin eklediğini görmenin en kolay yoludur. Şu adımları izlemeniz yeterlidir:

  1. Snapchat'i açın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki profil resminize dokunun.

  3. Menünün üst kısmındaki Arkadaş Ekle düğmesine basın.

  4. Hızlı Ekle seçeneğinin üzerinde Beni Eklendi bölümünü görüyorsanız, bekleyen arkadaşlık istekleriniz var demektir.

Beni Eklendi bölümü, siz onları tekrar ekleyene kadar sizi ekleyen tüm kullanıcıları görüntüler. Bunları ekledikten sonra Arkadaşlarım bölümüne taşınacaklar.

Başkaları Sizi Nasıl Ekleyebilir?

Beni Ekle bölümündeki iletişim bilgilerinin altında, kullanıcının profilinizi nasıl bulduğunu göreceksiniz. "Kullanıcı adına göre eklendi" yazıyorsa, o kullanıcının arama çubuğuna bilgilerinizi yazdığı anlamına gelir.

seni kullanıcı adıyla ekledim

Bir Snapchat kullanıcısı, sizi Snapcode'unuz aracılığıyla da ekleyebilir. Bu, her kullanıcının profil resminin arkasında bulunan sarı bir arka plan üzerindeki noktalı desendir. Diğer kullanıcılar bu Snapcode'u tarayabilir ve sizi arkadaş listelerine ekleyebilir. Snapcode'unuzu çevrimiçi olarak paylaştıysanız, diğer kullanıcının sizi bu şekilde bulma ihtimali vardır.

Kişiler ayrıca sizi bağlantılarından da ekleyebilir. Telefonunuza veya e-posta numaranıza önceden sahiplerse Snapchat, sizi eklemeleri için otomatik olarak onlara önerilerde bulunabilir. Bu kullanıcılar, profil bilgilerinin altında 'Telefonla eklendi' yazacaktır.

Son olarak, bekleyen bazı kullanıcılar altında "Sizi Hızlı Ekleme Tarafından Eklendi" ifadesini bulabilirsiniz. Hızlı Ekleme, Arkadaş Ekle menüsünde bildiğiniz veya beğenebileceğiniz profiller öneren özel bir bölümdür. Genellikle arkadaşlarınızın arkadaşları, diğer sosyal ağlarda arkadaş olduğunuz kişiler vb.

Sizi Kimin Geri Eklediğini Görmek

Bir Snapchat kullanıcısı sizi tekrar eklediğinde, Beklemede bölümünün altındaki 'Arkadaş Ekle' menüsünde bir bildirim görünecektir. Ama bu her zaman böyle değildir.

Bir arkadaşınızı eklediyseniz ancak sizi geri ekleyip eklemediğinden emin değilseniz, alışılmadık yöntemler kullanarak bunu kontrol edebilirsiniz. Bu adımlar, cihazınıza bağlı olarak farklılık gösterir.

iPhone

iPhone'unuzda Snapchat kullanıyorsanız, iletişim bilgileri penceresini kontrol ederek sizi kimin eklediğini görebilirsiniz. Bu adımları takip et:

  1. Snapchat'i açın.
  2. öğesine dokunun. Sohbet etmek(konuşma balonu) simgesi ekranın sol alt köşesinde.

  3. Sağ üst köşedeki Yeni Sohbet (konuşma balonu) simgesine basın.

  4. Araştırmak istediğiniz arkadaşınızı arayın.
  5. Bu arkadaşın adını birkaç saniye basılı tutun. Bilgileri ile yeni bir pencere açılmalıdır.

  6. 'Arkadaşlığı Yönet'e dokunun
  7. '[Ad]'ı kaldır' seçeneğini görüyorsanız, bu kişi sizi eklemiştir.

Android

Birinin sizi bir Android'de tekrar ekleyip eklemediğini öğrenmek için doğrudan olmanız ve bir anlık mesaj göndermeniz gerekir. Bunda sorun yoksa, şu talimatları izleyin:

  1. Uygulamadaki beyaz daireye dokunarak fotoğraf çekin. Bu çekimi başka bir kullanıcıya göndereceğiniz için, uygun hale getirmeye çalışmalısınız veya her zaman kamera merceğini kapatıp boş bir fotoğraf çekebilirsiniz.

  2. Sağ alttaki 'Gönder' simgesine dokunun.

  3. Merak ettiğiniz kullanıcıyı seçin.

  4. Ekranın sağ alt tarafındaki Gönder düğmesine basın. Bu, snap'i gönderecek ve sizi Arkadaşlar ekranına götürecektir.

  5. Parmağınızı aşağı sürükleyip bırakarak ekranı yenileyin. Bu, en son sonuçları gösterecektir.

Kullanıcı adının altında gri 'Beklemede' okunu görüyorsanız, bu kişi sizi henüz eklememiş demektir. Kırmızı bir "Teslim Edildi" simgesi görürseniz, kişi sizi eklemiştir.

Gönderdikten sonra eki geri alamayacağınızı unutmayın. İnce tutmak istiyorsanız, bu yöntemden kaçınmalısınız.

Sizi Kimlerin Eklediğini Takip Edin

'Arkadaş Ekle' bölümünde sizi kimlerin eklediğini takip ettiğinizde, profilinizin ne kadar herkese açık olduğu hakkında da değerli bilgiler alabilirsiniz.

Çok sayıda kullanıcı sizi Snapcode aracılığıyla eklediyse bu, birisinin bunu internette herkese açık olarak paylaştığı anlamına gelebilir. Ayrıca iletişim bilgilerinizin kimde olduğunu ve kullanıcı adınızı kimin aradığını da takip edebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Biri beni eklerse ne görebilir?

Birisi sizi Snapchat'e eklerse, gizlilik ayarlarınıza bağlı olarak erişebilecekleri çeşitli düzeylerde içerik vardır. Hesabınızı Gizli olarak ayarladıysanız ve diğer kullanıcı sizi ekler ancak siz onları geri eklemezseniz, profiliniz hakkında fazla bir şey göremezler.u003cbru003eu003cbru003eBu ayarları değiştirmek veya kontrol etmek için Snapchat'i açın ve şuraya gidin: Ayarlar sayfası. 'Hikayemi Görüntüle' simgesine dokunun ve 'Herkes', 'Yalnızca Arkadaşlar' veya 'Custom.u003cbru003eu003cimg class=u0022wp-image-201101u0022 style=u0022width: 400px;u0022 src=u0022//www.techjunkie.com arasında geçiş yapın. /wp-content/uploads/2020/10/265.7.pngu0022 alt=u0022u0022u003eu003cbru003eu003cbru003eAyrıca kimlerin sizinle iletişime geçebileceğini, u0022Quick Addu0022 bölümünde görüşürüz veya konumunuzu kimlerin görebileceğini değiştirebilirsiniz. Sizi kimin eklediğini hemen bilmiyor olsanız da, bu settings.u003cbru003eu003cimg class=u0022wp-image-201102u0022 style=u0022width: 400px;u0022 src=u0022//www.techjunkie.com/wp aracılığıyla başkalarının ne gördüğünü kontrol edebilirsiniz. -içerik/yüklemeler/2020/10/265.8.pngu0022 alt=u0022u0022u003e

Artık arkadaşlarımın Snapscore'unu göremiyorum. Bu ne anlama geliyor?

Çoğu zaman, birinin Snap puanını görememek, o kişinin artık uygulamadaki arkadaşınız olmadığı anlamına gelir. Bu bir hata olabilir ve Snapchat uygulamasını güncellemeniz veya internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekir.u003ca href=u0022//social.techjunkie.com/hide-snapchat-score/u0022u003eSnap Puanları hereu003c/au003e Snapchat kullanıcısının profil resminin altındaki sayısal simge, yalnızca her iki kişinin de birbirini eklemesi durumunda gösterilir.

Beni ekleyen birini nasıl kaldırırım?

Belki biri sizi eklediği için çok mutlu değilsiniz veya belki de kişiyi hiç tanımıyorsunuz bile. Kullanıcıyı silebilir veya kullanıcıyı engelleyebilirsiniz.u003cbru003eu003cbru003eBu kişiyle bir süredir arkadaş olduğunuzu ve artık onunla etkileşime geçmek istemediğinizi varsayarak profiline gidin ve sağ üstteki üç nokta simgesine dokunun. köşe. Bir menü belirecek, 'Arkadaşını Kaldır' veya 'Engelle'yi seçin.'u003cbru003eu003cimg class=u0022wp-image-201103u0022 style=u0022width: 400px;u0022 src=u0022//www.techjunkie.com/wp-content/uploads/2020/ 10/265.9.pngu0022 alt=u0022u0022u003eu003cbru003eBirisi sizi taciz ediyorsa, 'Bildir' seçeneğini belirleyin. Bu, Snapchat geliştiricilerini, uygulamayı kullanan ve muhtemelen uygulamanın topluluk standartlarını ihlal eden biri olduğu konusunda uyaracaktır. İkinci durumdaysa, hesapları tamamen kaldırılabilir.u003cbru003eu003cbru003eKullanıcıyı geri eklemediğinizi varsayarsak, isteğinin yanındaki u0022Xu0022'ye dokunmanız yeterlidir. Bu, onları Eklenenler listenizden kaldıracaktır.

Hiç şüpheli kullanıcıların sizi iletişim bilgileriniz veya Snapcode aracılığıyla eklediğini gördünüz mü? Ne yaptın? Aşağıdaki yorumlarda bize bundan bahsedin.

yakın zamanda Gönderilenler