Notion'da Bir Çalışma Alanı Nasıl Silinir

Birçok şirket, ana işbirliği platformu olarak Notion'a başvurur. Ancak, çalışma alanlarının kendilerine ait bir ömrü vardır ve birinin yaratıcısı olarak, çalışma alanını artık aktif olmadığında silmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bir çalışma alanından çıkmak, hatta Notion hesabınızı silmek isteyebilirsiniz.

Notion'da Bir Çalışma Alanı Nasıl Silinir

Çalışma alanlarını değiştirmek, yeni bir tane oluşturmak veya Notion'dan tamamen kurtulmak istiyorsanız, bu kılavuz bilmeniz gereken her şeyi açıklayacaktır.

Çalışma Alanını Silme

Yani, Notion'da bir çalışma alanı oluşturdunuz ve herhangi bir nedenle silmek istiyorsunuz. Hatta yanlışlıkla bir tane oluşturmuş olabilirsiniz. Takım dağılmış olabilir mi? Belki yeni bir çalışma alanı ile sıfırdan başlamak ve bunu unutmak istersiniz. İşte nasıl yapılacağı.

Bir çalışma alanının içinde, ekranın sol tarafında bir giriş listesi göreceksiniz. seçin Ayarlar ve Üyeler önünde bir dişli simgesi olan giriş. Açılan pencerede ve altında Ayarlar sekmesinde, tamamen aşağı kaydırın. göreceksin Tehlikeli bölge girişi ile bir Tüm çalışma alanını sil seçeneği, kırmızı ile yazılmıştır. Tüm çalışma alanını silmek istediğinizden eminseniz, bu seçeneğe tıklayın ve tıklayarak onaylayın. Çalışma Alanını Kalıcı Olarak Sil. Onaylamadan önce çalışma alanının adını girmeniz gerekir.

Bu işlemin geri alınamayacağını unutmayın. İçeriğin tamamı silinecek ve çalışma alanına artık erişilemeyecek.

kavram silme çalışma alanı

Çalışma Alanından Ayrılmak

Henüz oluşturmadığınız bir çalışma alanının parçasıysanız ve ayrılmak istiyorsanız, bunu yapmak yeterince kolaydır. Aslında, iş değiştiren veya artık belirli projelerin parçası olmayan kişiler için yaygın bir durumdur. İşte bir çalışma alanından nasıl ayrılacağınız.

Tüm çalışma alanını silmeye oldukça benzer şekilde çalışır. Komut, aynı Tehlikeli bölge bölümünde bile bulunur. Bir çalışma alanından çıkmak için tıklayın Çalışma alanından ayrıl ve gerekirse onaylayın. Bu, söz konusu çalışma alanındaki tüm içeriğe erişiminizi kaldıracak ve sizi bundan etkili bir şekilde kaldıracaktır.

Ancak, bu, tüm çalışma alanını silmek kadar kritik bir şey değildir, çünkü bir yöneticiden ayrıldıktan sonra bir çalışma alanına erişmenize izin vermesini isteyebilirsiniz.

Bir Notion Hesabını Silme

Notion hesabınızı silmek, beraberinde birçok kısıtlama getirir. Birincisi, hesapla ilişkilendirilmiş olan tüm çalışma alanlarına erişiminizi hemen kaybedersiniz. Bu, oluşturduğunuz çalışma alanlarını içerir – tüm özel çalışma alanları kalıcı olarak silinecektir. Ayrıca, abone olduğunuz tüm ücretli planlar derhal iptal edilecektir. Bu işlem geri alınamaz.

Bu nedenle, Notion hesabınızı silmeden önce dikkatli olmalısınız. Hesabınızı silmek istediğinizden eminseniz, bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.

İlk önce, git Ayarlar ve Üyeler panelden sola. Kenar çubuğunun üst kısmında, Hesabım giriş. Tüm yolu aşağı kaydırın. Hesabım sekmesinin kendi Tehlikeli bölge Bölüm. Altında, bulacaksınız Hesabımı sil seçenek. Tıkla. Açılan pencerede, parçası olduğunuz çalışma alanlarının bir listesini göreceksiniz. Doğrudan aşağıda, hesap silme işlemini onaylamak için e-postanızı yazmanız gereken bir kutu göreceksiniz.

çalışma alanı nasıl silinir

E-postanızı girin ve seçin Hesabı ve [sayı] çalışma alanlarını kalıcı olarak silin. Son olarak, silme işlemini onaylayın ve işiniz bitti. Bu Notion hesabıyla ilişkili her şey kalıcı olarak kaldırılacaktır. Yine, bu eylemi geri alamayacağınızı unutmayın. Bir çalışma alanını silmek gibi, bir Notion hesabını silmek de geri alınamaz. Yenisini oluşturmak için aynı e-postayı kullansanız bile, sıfırdan başlayacaksınız.

Notion'dan vazgeçmek

Gördüğünüz gibi, bir çalışma alanını silmek veya bırakmak ve Notion hesabınızı silmek basit ve anlaşılır işlemlerdir. Bir çalışma alanından ayrılmıyorsanız, onu veya hesabınızı silmek isteyip istemediğinizi iki kez düşünün. Bir çalışma alanı içindeki veya hesabınızla ilgili herhangi bir içeriğe ihtiyacınız olmayacağından %100 eminseniz, talimatları izleyin ve Notion'dan çıkın.

Neden bir çalışma alanını silmeye/bırakmaya karar verdiniz? Hesabınızı kalıcı olarak mı siliyorsunuz? Notion ile ilgili tüm sorunları aşağıdaki yorumlar bölümünde tartışın. Oh, ve eldeki konuyla ilgili herhangi bir soru sormaktan veya herhangi bir ipucu eklemekten çekinmeyin.

yakın zamanda Gönderilenler